Skrevet: 25.des.2011 23:26


Som dere sikkert vet (håper da det)  var det julaften på lørdag(igår? litt usikker på hvilke dag det er..)   Jeg er kjempe fornøyd om hvordan dagen ble, fikk masse fint, hadde det koselig med familie og spiste good mat. Orker egentlig ikke å skrive så jævelig mye nå så slenger heller inn noen bilder; 


vi tok egentlig mange gruppe bilder som var vellykket men, jeg likte dette beztt Dere får være fornøyd med to bilder, jeg eier ikke tålmodighet og nå har det tatt aalt for lang tid og laste opp bilder!!   Sikkert den fine stormen eller noe som gjør det tregt,  merker at vi nærmer oss 2012 ja! 

- Tonje
Skrevet: 20.des.2011 18:56


Ohyes!   Et helt innlegg om Magnus Moen, her er han: 


nå ble mange tennte tenker jeg! 

Magnus er bare helt fantastisk deilig da, han er også sykt kjekk!  Han er liksom gledessprederen i klassen og har alltid et gullkorn (lol siggi)  på lager,  tror ikke lærerene er så super fan men alle andre liker han. Og ja, det var han vi nappet øyenbrynene til, ekke bra å ha monobryn vettu Magnus, det trodde jeg du visste :-)  

Jeg kom forresten på å skrive et innlegg om han helt selv, han ba meg ikke gjøre det eller noe..  Her er enda et deilig bilde av han fra fotball banen: 


syykt kjekkas 

Og å sitte på maccen er livet hans, spesielt å game tetris: 

Også er han en stor taler: Håper du er fornøyd nå!  
 
Skrevet: 20.des.2011 18:29


Hello!    Andre innlegget idag, fy faen, stolt! 

 

Nå kommer Sigrid til meg snart også drar vi videre til håndballkamp, Ebru spiller så da må vi jo heie på henne, når hu er ferdig skal guttene spille så regner med at vi kommer til å se på dem også. Hvis de ikke vinner blir jeg dritt sur så håper de vinner :-)  

Skoledagen har vært så jævlig chill, skrev ned litt nynorsk regler (jeg syntes ikke nynorsk er så ille) også har vi bare sitti på youtube, sett film, spist godteri og bare surra OG JO, må ikke glemme å si at vi nappa øyenbryna til Magnus, han ble sååå fin, hahaha, pingla! 

 

Nå ligger jeg å hører på denne:  

 
hahahhahahahahahahahahahhahahaha,lol 

Vi prekast!  

-Tonje
Skrevet: 20.des.2011 15:40


 

Nå har vi endelig fått ferie, og sitter å eter nudlar <3 Me gusta. 

På skolen idag gjorde vi nesten ikke en dritt, så for det meste på film og spiste godteri. Idag skal tonje se på flere håndballkamper, kun fordi det spiller en kjekk gutt på det ene laget, stalker i know :)


Og til slutt, det pro'e  bilde til Ida: 
 


Nå sitter vi å hører på denne :)

 

Hva skal dere idag ? 

-ida&tonje
Skrevet: 19.des.2011 21:59


Min:   (den kuleste) 

http://sendables.jibjab.com/view/iaoqP4pqLcu0KEgQ

 
Halvor sin:

http://sendables.jibjab.com/view/tSvSp2P48Z8ISYpI?cmpid=jj_fb_self_holidays   

______________
Sjekk ut disse videoen hvis du vil komme i julestemmning, de er sykt kule!


Her er Halvor,  #SWAG Og som dere alle vet, her er jeg #SWAG2 

Regner med at alle syntes dette var en interrisant innlegg, det synte ihvertfall jeg!  Sannheten er vel egentlig at jeg ikke har gjort så mye idag, Ebru har vært her siden etter skolen og vi har bare surra, tro meg, BARE surra!  Så det var dagen min og nå snakker jeg med Halvor på videosamtale med de kule webeffektene mine 

- Tonje
Skrevet: 19.des.2011 21:35


Hey! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra bowling med fotballjentene, var koselig. Bowlinga var på en måte avsluttninga på denne fotballsesongen, og nå gleder jeg meg til å begynne å satse mer på fotballen igjen. I sesongen som har vært hadde jeg ikke så mye tid til treninger og kamper fordi jeg hadde nok med ridninga, men siden jeg nå ikke rir fast lenger blir det masse tid til fotball. Før vi dro hjem spiste vi også pizza og fikk brus :) en fin kveld. Sorry for at jeg ikke tok bilder btw, kameraet lå igjen hjemme :(

Bare for å bevise at jeg eier i bowling, se hvem som vant a !

 

- idalovise
Skrevet: 19.des.2011 09:25


Hallaaa!

Nå sitter vi timen og skal se på film :) Skal se på en av istid filmene , og tonje har allerede latterkrampe. Nå er det heldigvis ikke lenge til juleferie, siste dagen i morra, chill. Nå gidder jeg ikke å skrive mer fordi jeg skal se på filmen :)Nå som det snart er ferie er det ikke lenge til det snart blir masse tid til overnattinger, godteri og brus. Me gusta. 

 
Skrevet: 18.des.2011 19:56


Faen å trøtt jeg er idag!   Ble veeldig seint på meg igår, endte opp med å sitte å se på live showet til Kevin og Sander, holdt på å dø av latter når de pluttselig tok på seg ansiktsmaske og Sander fikk utslett så han måtte dusje .. Stakkars!  

Igår sov også Sigrid over og tidligere på dagen var jeg å så på håndball kamp, de jeg heiet på vant så det var jo bra! Hater egentlig håndball, det er så sykt kjedelig men var greit på slutten for da vant de jo :-)   Nå skal jeg spille tetris, har blitt hekta igjen, fint, flott!  


fotball jentene på håndball kamp, hahaha!Så forresten denne annonsen: 

og jeg bare:  YESS!!  og lagde meg bruker der med engang!      kødda 

I nuet: 


fjortizzpia1996    


Nå har mamma og store søstera mi mor og datter tid nede, de baker .. jeg hater å bake så jeg ville ikke være med. Gleder meg til å spise opp alt de baker etterpå, nam! 
 
Skrevet: 16.des.2011 18:26


Hey!  Igår var det juleball på skolen vår, hadde det supert med masse herlige folk. Trist at det var det siste ballet, tenk at snart skal alle splittes, blæh, kommer til å savne alle sammen 


Tok ikke så mange bilder igår, kvelden gikk mest ut på dansing og underholdning men fikk tatt noen, mååå jo alltid ta litt bilder ;)  

Fiksing hjemme hos meg med Sigrid og Ida


Nå ble jeg sliten, orker ikke å legge ut flere bilder!  Blogging er ekstrem sport, looover.. 
Nå er jeg egentlig dritt sur på flakslodd kalenderen min, har lyst til å hive den i peisen. Syntes jeg snart kan vinne noe mer enn 30kr!!!!  jævlastyggedrittkalender

 
Skrevet: 10.des.2011 19:23


1.  God mat 

2. Det blir fort mørkt

3. Ferie!!

4. Man kan gå i store gode stikkegensere
5. Man kan leke i snøen, beste som finnes <333  

6. Man kan le av alle som tryner på isen

7. Man ser familie/venner som man kanskje ikke ser så ofte

8. Julaften, beste dagen i året!
9. BURSDAGEN MIIIN

10. Man kan drikke te, kakao og kaffe utenom å svette ihjel  Skrevet: 10.des.2011 17:27


Hey!   I går var jeg på jentekveld hos Katrine, det var kjempe koselig og hadde det som vanelig, kjempe gøy med jentene. Fikk opp julestemningen også da med, grøt og nisseluer   Vi så også på Idol, tror alle utenom Celine ble sykt sure for at Isak gikk ut, han var jo den beste!!   


Her er noen bilder fra kvelden:


kamilla har det fuuuun 

jaujau, er fornøyd i hjørnet der!   
Katrine (hu vi var hos)  er verdens mester i baking, kødder ikke, alt hu lager er driit godt og ikke minst FINT!  


Velykka kveld!  Nå skal jeg stå opp, spise frokost og fikse meg, tror jeg stikker til Sigrid en tur også, hu glemte igjen kameraet sitt i går, så flinke meg tok det med, gårsdagens gode gjerning!  

 Sjekk ut Kamilla sin blogg, hu blogger mye bedre (og oftere) enn meg så ja:  www.kamillabe.blogg.no 

- Tonje 
Skrevet: 06.des.2011 13:43


Hey!  

Har hatt to sykt chille skoledager. Mandag, hadde vi ikke lærere så kunne dra klokka 11, skulle egentlig forberede (WTF?) oss til norsk tentamen men jeg var badgirl og dro på senteret med disse søtingene:


Idag hadde vi da norsk tentamen, jeg var ferdig etter en halv time, satt å spilte verdens beste tidsfordriv spill (etter tetris selvfølgelig)  edderkopp kabal også gadd jeg ikke mer så dro hjem.  Nå sitter jeg hjemme å venter på at det skal blir mørkt, elsker mørket + at jeg irriterer meg over de helvettes byggerene over veien.  Fiint bilde fra skolen i går: 


jaujau 
 
 


hits