Skrevet: 28.nov.2011 17:32


fet overskrift azzzz

 

Ja, hei!   Fikk nettopp eposten til bloggen av Ida, jeg hadde glemt den, den er sykt komplisert, lover!   Fikk beskjed av en anonym kar at jeg måtte blogge så da blogger jeg vettu!   Jeg er jo så snill, redder dagene til folk osv. 

 

På skolen idag fikk vi vite hva vi kom opp i i muntlig, fy faen, hvis jeg hadde kommet opp i matte i år også hadde jeg tatt selvmord men slapp av, jeg kom opp i RLE, da jubla jeg,  fikk tema ungdom så det er jo drit lett så satser på en 5er nå!  

 

Akkurat nå ligger jeg i senga til store søstern min med macen, chill!  Jeg har ikke pc, klarte å knekke den i to deler så jah... har ikke skype, DET er tortur!  Tror jeg stopper å skrive nå, blir bare surr uansett, vi snakkes, blogges, hadee! 

 
Litt fine bilder fra skolen:  


fine meg og læreren min 


Jeg og Kristin i gymmen, aktive?  JA 

 

 
Skrevet: 14.nov.2011 20:21
elsker bikbok,  nå har de begynt å selge sko også!   wii  
Skrevet: 13.nov.2011 01:40


Hadde faktisk glemt den bort, helt seriøst!    Men siden jeg nå fant ut at vi faktisk hadde denne mega kule bloggen tenkte jeg at jeg skulle slenge inn et innlegg, på selveste farsdagen! 

 

Ja, er jo farsdag. Det digger jeg for det betyr god mat (eller, ikke denne gang, fiskeskjell WTF!?)  og kaker. Har jo selvfølgelig vist mine tegneferdigheter i år også og laget det fancy kortet til min kjære pappa så tenker han blir glad, satser på det ihvertfall, kan jo hende at han syntes tegningen av han er stygg og kaster kortet.. 


Jah, siden sist har det ikke skjedd så mye?   ihvertfall ikke som jeg husker. Eller jo!  Sov jo over hos Ida til i dag (går, klokka er over 12, wow)   Tok en veldig walk of shame siden vi er så late å ikke gadd å gå opp å hente jakkene og skoene våres så vi tok et pelspledd og gikk hele veien til meg, tar ca. 15min  i ført crogs med sokker i og pelspledd.  Fy faen det var jævlig flaut og møte på folk.

Men da har vi gjort det også!   Hva hakke vi gjort'a!  
Det bildet gjorde virkelig innlegget komplett!   Dopheads på bursdagen til Emilie! 

 Skal idag da? 


hits