Skrevet: 30.sep.2011 15:05


Heeey!    I går var det aktivitetsdag (j** langt ord!)   på skolen vår og vi var på kanotur!  Vi fikk den diggeste kanoen som bare var for to stk. med de store setene mens de andre satt på planker. Mohaha. 

 Ihvertfall så måtte vi igjennom  sånn stå (fin skrivefeil, mente strå!)    greier og pluttselig ser vi at hele kanoen var full av edderkopper! Fy faen, det var helt jævlig, fikk bare liiiitt panikk men vi overlevde.  

Også var de flinkeste til å padle da, myye bedre enn Bendik, Borger og Ole ;;;))


Ida chillern 


Fornøyde og glade helt til....


edderkoppene angrep!!!! 


Så kom vi ut og alt var helt chill 


Så padla vi inn i regnskogen!  :o  

En fin tur selvom jeg ble syyykt våt ( hei bendik!!)    

-tonje


 
Skrevet: 19.sep.2011 22:00


Noen som enda ikke vet hva dette er?     DA skal jeg forklare det;  

Pokemon kan vel egentlig kalles ole herman sitt tidfordriv.   Pokemon er utrolig kult og går aldri ut på moten, er det noe bloggere burde blogge om så er det akkurat dette, POKEMON!    den beste oppfinnelsen som noen gang er funnet opp.  Pokemon kan beskrives som lykke, lykken sprer seg igjennom hele kroppen så fort du ser de flotte figurene, kortene eller setter på playhouse disney og ser serien, vakkert laget <3   blir glad av å bare skrive det: POKEMON!   

Forresten, Ole herman er den beste pokemon treneren!!!! remember that!   han har også pokemon-caps som er 
uber kuuuul! 


 

 

<33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Syntes denne sangen passet :


 

Også en hilsen til Kristian!  Han er veldig snill, kul og grei! 
Skrevet: 17.sep.2011 23:27


Hei! Jeg har ikke fått blogga noe denna uka siden jeg var i tyskland med klassen, men nå er jeg tilbake i hvertfall. Jeg er utrolig sliten å trøtt etter å ha stått opp før eller senere 5 hver eneste dag i løpet av uka, så var utrolig digg å få sove lenge idag. Idag har jeg nesten ikke gjort noe, jobba litt med loggen fra turen sammen med kristin, men ellers ikke noe spesiellt. Nå skal jeg bare skive ferdig og lese litt blogger, så er det natta for min del. I morra skal jeg spille kamp i Hemlsedal, så jeg må stå opp noe rundt 9, og er ikke hjemme igjen før på kvelden. Det er egentlig ganske kjipt å bruke nesten hele søndagen på sitte i en bil, men det er helt græit. Blir digg å få løpt rundt på fotballbanen etter å ha sitti på ræva i bussen i 5 dager.

 

Nå skal jeg bare fjerne sminke, så legger jeg meg... Natta :)

-idalovise
Skrevet: 17.sep.2011 19:24


Da har vi kommet hjem til dritt norge, er så sykelig kaldt og har allerede blitt forkjøla... 
Var en super fin tur med den beste klassen, ble også kjent med nye folk (Hei Kristian!!)   møtte noen folk fra Rena på vei hjem med båten, kjempe kule og snille alle sammen egentlig :-)    

 
Silje og jeg på vei til båten den første dagen, har nettopp våkna så er veldig trøtte haha! 


Møtte en venn på veien også :-)  


Sacsenhausen,   ''arbeid gir frihet'' 


Natasha og jeg 


fun at the lugar!     jeg chillern baki der og detter ned, kuslig! 


more fun at the lugar! 

SUPER TUR!    

-tonje
Skrevet: 11.sep.2011 19:07


Hey! Nå er det lenge siden jeg har blogga, har egentlig ikke hatt veldig mye tid til å blogge, så jeg velger å skyldepå det :) Imorra drar jeg på klassetur til tyskland, så jeg har akkurat blitt ferdig med å pakke. Som vanlig har jeg sikkert tatt med alt for mye, så håper jeg for nok plass til de tinga jeg kommer til å kjøpe i tyskland. Håper jeg finner meg en fin genser, og kanskje en bukse til?

Nå turer jeg snart ned til Tonje, vi skal kose oss og se på film :D 


Fått nytt deksel til mobilen :D 

hva skal dere ikveld?

-idalovise
Skrevet: 11.sep.2011 16:49


Heihei!   Kristin hadde så lyst til at jeg skulle blogge så da gjør jeg det snill som jeg er!   Tenkte jeg skulle anbefale dere litt sminke, tre produkter jeg er heeelt avhengi av: 


Øyenbryns sett fra The Body Shop,  jeg har den for brunetter. 
 
Det er kjempe bra, sitter på hele dagen og er lett å ta på, jeg bruker en øyenbryns kost som også er kjøpt på The body shop.  Litt dyrt men såå verdt det!  Isadora Bronsing powder.  

Et ord: ELSK!     sitter også på hele dagen, lett å ta på og det er stort så holder lenge. Jeg kjøpte mitt på Vita men man kan også få kjøpt det på Cubus som jeg vet om. 
Rosebud  lipbalm.  

Verdens beste leppomade, virker med engang!  Jeg bruker den hver eneste dag og har brukt den i 3år eller noe og jeg er veldig fornøyd. Har ikke funnet et eneste minus med den enda.  Anbefaler den kjempe masse!   Min er kjøpt på Cubus.  


Bruker du noe av det samme? 
-tonje

Skrevet: 11.sep.2011 13:53day 1/  bilde av deg som liten 
Skrevet: 09.sep.2011 18:28


Hey!  Er i full gang med pakking til Tysklands tur på Mandag nå, har også fått kjøpt inn det meste av hva jeg trenger og heldigvis begynner formen og bli bedere!  finally.    Har forresten funnet ut noe smart slik at jeg ikke skal pakke med for mye, jeg setter sammen antrekk for alle dagene nå sånn at jeg vet hva jeg skal ha på og da blir det mer plass igjen til shopping, whihuuu!  :-) Flere som skal/har vært på ''hvite busser tur'' i år? 

-tonje
 
Skrevet: 07.sep.2011 17:30


Hey!  Er forsatt syk og kjeder meg ihjel så derfor lagde jeg brownie cookie's i går!  Helt sykt at jeg bakte frivillig, hater egentlig og bake men Toro gjør alt mye lettere.  Cookisene ble faktisk sykt gode, ligger i senga å spiser de nå mihi. Men ja, siden jeg er syk blir det dårlig med bloggiing men   'Må gjøre videoen' kommer før Mandag så da vet dere det. 


Resten av kvelden skal jeg bare slappe enda mer av også er det jo Hellcats idag, elsker den serien! 


naaaaamogså et random fjortiss bilde av meg og Ida;   - tonjeSkrevet: 06.sep.2011 21:29


Hei! Idag har jeg vært en veldig liten tur på senteret for å prøve å finne meg en vinterjakke. Utrolig nok klarte jeg å finne en jakke jeg liker, og som er utrolig digg å gå i. Prisen var helt grei , hadde ikke gjort meg noe om den var litt billigere så jeg kunne brukt mer på andre ting også, men jeg fant ikke noe billigere jakke som jeg ville ha. Orka ikke å ta så mye bilder idag, så det blir bare noen dårlige bilder :)

Nå skal jeg prøve å få gjort litt lekser, så skal jeg sove. Jeg er så sykt sliten idag, så tviler egenltig på at jeg kommer til å få gjort de leksene... men jeg skal prøve

-idalovise
Skrevet: 05.sep.2011 20:20


Okei, da har vi bestemt oss får å ha en ''må gjøre video'' Kan vel egentlig ikke si at jeg gleder meg til å gjøre det folk sier at vi skal gjøre, men det blir litt gøy å da. Vi skal prøve å gjøre ferdig filmen før vi drar til Tyskland med klassen på mandag. Bare å begynne å skrive ting vi må gjøre!

ønsk oss lykke til!

- ida&tonje
Skrevet: 05.sep.2011 20:12


Okei etter å ha lest det forrige innlettet til tonje, må jeg bare fortelle litt om åssen tonje egentlig er på skolen, siden tonje prøver å virke skoleflink :) Må si at hu egentlig gjorde en god jobb, men håper ikke hun overbeviste dere, for det er bare jug allt sammen. Sannheten er at Tonje er den som nesten alltid kommer for sent til timen på morran, siden hu nesten aldri klarer å rekke bussen. Det første hun gjør når hu har satt seg ned ved pulten, er ofte å legge hodet på pulten og prøve å få litt mer energi ved å slappe av litt. Hu er heller ikke noe spesiellt flink til å jobbe i timene :)    sorry tonje, men måtte bare rette litt på feilen din

 

Nå sitter på rommet og slapper av og hører på musikk. Skulle egentlig vært på fotball trening idag, men siden jeg ble så kvalm etter skolen idag orka jeg ikke. Hadde tenkt til å gå en liten tur ut siden jeg ble så lei av å bare sitte inne og kjede meg, men det dårlige været stoppa meg igjen. I stede satt jeg meg heller i sofaen og bare kikka ut vinduet en stund, før jeg nå bestemte meg for å heller blogge litt. 
 
Skrevet: 05.sep.2011 19:39


AffhgtlKH mwfjiwoe fnDOh ewow!      har blitt syk.. 

Hater seriøst mitt imunforsvar, det funker rett og slett ikke men, er super glad for at jeg blir syk nå og ikke om nøyaktig en uke siden da skal vi til Tyskland, wii, gleder meg noe sykt, kommer til og bli så bra. Kan fortelle litt om det nå i samme slengen;

Hvert år på skolen jeg (og Ida)  går på drar 10'ende klasse på tolerranse tur til Tyskland med de hvite bussen. Da besøker vi slike leire, ligger på hotell osv. også blir det selvfølgelig litt shopping ♥  Tror det kommer til og bli helt topp jeg!  Vis vi ser bort ifra at jeg helt garantert kommer til og begynne å grine  i de leirene hehe.. 

 
nå fikk jeg veldig lyst på browniesene til ida 

 


også tenkte jeg at jeg kunne vise dere hvordan det pleier og være på skolen :Ida bare surrer rundt, spiser, gidder ikke å jobbe osv.  

MEN JEG DERIMOT:Jobber som bare det :)  og her er vi på skolebussen for 2år siden, dere ser hvem som er blidest ikke sant?  wihu jeg elsker skolen ♥♥ 

 

-tonje 
Skrevet: 04.sep.2011 21:33


Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra verdens herligste, nemlig Tonje. Vi gjorde det vi alltid pleier å gjøre, egenltig ikke en dritt. Tonje rydda i skapet sitt, som virkerlig kommer til å bli overfyllt når hu er ferdig med å få inn allt hu skal ha der. Før jeg dro til tonje idag rydda jeg en del i sminka mi. Jeg kasta all gammel sminke som jeg ikke bruker lenger, så nå har jeg nesten bare favorittene og det jeg bruker hver dag i sminkekurven min. Brukte også en evighet på å rense pudderbørster og en del annet jeg bruker når jeg sminker meg, fant ut at shampo virkerlig funker til det. 

Var like ''fint'' vær når jeg gikk i sta, samma som på morran: regn

 

- idalovise
Skrevet: 04.sep.2011 21:23


Yo!  Hadde en blogg gitt.  
 Ida dro nettopp, vi hakke gjort noe spesielt egentlig annet enn å feite oss opp på godteri og kødde rundt på face og chatroulette. Skulle liksom fikse litt på bloggen men det ble det ikke noe av.. sorry. 

Men ja, hakke så mye å skrive så avslutter nå med å legge ut noen kule bilder av det ryddige og fine rommet mitt, er enda ikke ferdig så vis jeg ikke kommer på skolen i morra har jeg mest sannsynlig død. Veit jeg er opptimist! 


Ida, ganstern over alle gangstere 


♥loveit

Åjo, her er jeg: 
-tonje 
Skrevet: 04.sep.2011 14:07


Kom nesten akkurat hjem etter å ha vært en tur hos hestene. Jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte å dra meg opp av senga kl 8 på morran idag. Det ble ikke så mye lettere når jeg så hvor fint vær det var ute, det regna. Jeg er utrolig lei av regn nå, syntes det har regna nesten hele sommeren. Hadde vært mye bedre om det heller bare kunne begynne å snø nå, begynner virkerlig å bli klar for litt vinter nå. Gleder meg sykt til funkelia åpner igjen, så jeg enderlig kan stå på litt twintip igjen!

Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen tror jeg, se en film eller to, hvis jeg finner en å se. Tenker jeg skal ringe Tonje og be a blogge litt mer, siden det omtrent kun er jeg som har blogga her så lange, flink blogger jeg er. Får se hvor lenge det varer, siden jeg som regel mister blogglysten etter et par uker eller noe. 

Noen random bilder fra morran 

 

- idalovise

 
Skrevet: 04.sep.2011 00:01


Nå har jeg akkurat fjerna sminken og skal snart legge meg. Syntes det er utrolig kjipt å må stå opp halv 8 i morra, men må desverre. I morra skal jeg nemlig være i stallen noe rundt halv 9, noe jeg egentlig vil kalle glaskap. Men det går jo helt græit når man får drive av med noe man liker. Så nå skal jeg bare blogge ferdig og skjekke fjesboka en siste gang, så natter jeg. 

Slenger bare inn noen random bilder


jeg er ikke glad i å vise meg uten sminke

 

- ida lovise


 

 
Skrevet: 03.sep.2011 21:29


Nå sitter tonje og jeg i stua mi og ser på film. Vi valgte å se på en film vi sikkert har sett nesten 100 ganger før, så det ble ''the perfect man'' 

Har ikke så mye å skirve nå, skal bare se ferdig filmen og slappe av resten av kvelden.


Blinkskudd av tonje, ikke alle kan være normale.


Filmkos i stua <3

Hva skal dere i kveld ? 

- ida & tonje
Skrevet: 03.sep.2011 20:43


Dette er den første posten på min nye blogg ;)


hits