Skrevet: 30.jan.2012 13:22


Heeei!
Akkurat nå sitter jeg å hører på blues. Er kulturvert så resten av dagen skal jeg være på konsert! Atm sitter Marte å gamer Sims og jeg eter;
Skrevet: 29.jan.2012 00:14


kreativt 

 

Heei!  Idag har jeg vært på Gatebil on ice i Sigdal, kos det :)  På Torsdag (?)  var jeg og Ida på Gulskogen senteret, fikk shoppe litt også spiste vi på Jordbærpikene, spiste selvfølgelig verdens beste nachos, ingen slår nachosen på Jordbærpikene, anbefales!  

 Har vel egentlig ikke skjedd så mye annet, har vært på skolen, gått på ski (fikk bitch blikk av en 9åring, jævla drittunge!) også har jeg utrolig nok vært veldig sunn!  Har aldri vært så sunn som jeg var igår før tror jeg, spiste gulerøtter, 5 om dagen og fullkornsflakes med lett youghurt til kveldsmat. Slå den du!  Regner med at det var spennende å lese om.. 


De to til venstre er fra skolen, blir alltid vellykkede bilder derfra og det til høyre er fra gatebil idag. 

Så, hva skjer'a? 

Skrevet: 24.jan.2012 19:50


Ting toppbloggere pleier  å blogge om: 

 Sushi
 At de har vært på treningssenter
 Bruker ord som;  fantastisk, herlig, virkelig osv. 
 Jeffrey Cambles
 Sminken de har fått sponstet fra GloMinerals
 Smykkene de har fått sponset fra PyntDeg.no  
 At de har vært på cafe
 Frustrerte fruer  
 Exstations  

 

Så hvis dere har lyst til å bli toppbloggere, gjør de punktene her!  Jeg mener ihvertfall at det er det her som de fleste bloggerne blogger om. Veldig spennende da, det må jeg si, hvem liker vel ikke å lese om sushi?  Eller cafe besøket etter skolen og at de har slappet av med FF?   Love it 

 

 

 

 
Skrevet: 22.jan.2012 21:37


creds for kreativ overskrift 

 

Igår feiret vår alles kjære Mona, eh, neida, vår bitch feiret bursdagen sin igår!  Det var super koselig og morsomt som alltid, kunne seriøst ikke hatt bedre venner!  Herlige jenter alle sammen, burde vel kanskje si det litt oftere men går som regel i bitcher og horer irl, ikkje bra. Minuset med kvelden/natta  var vel at jeg måtte dra halv 2.  

 

Jeg skulle nemlig i barnedåp idag, koselig det selvom jeg godt kunne klart meg uten gudstjenesten klokka 11, trodde seriøst presten skulle leste hele bibelen, ble faen meg aldri ferdig med den preken(?)    Men kosa meg etterpå da! Ga også penger i kirka, vet ikke helt til hva men, gikk ihvertfall frem og putta på 30kr, bedre enn ingenting.. 
snuppaar  


godgutten 

Gjort noe spennende i helga?   
-Tonje 
Skrevet: 18.jan.2012 23:24Idag har det snødd, massse

 

Regner med at dere syntes det var ganske viktig informasjon, når jeg er igang kan jeg alltids fortelle at jeg har spist en sandwich is idag også og nå spiser jeg er sånn horn med ost og skinke. Var forresten hos legen idag, tok en hau av prøver (okei, ikke bli redde eller noe men jeg liker å ta sprøyter, liker å se blode tappes på en måte.. er varmpyr sjø!) fant ut at jeg ikke hadde kyssesyken så det var jo tipptopp, da kan jeg dra på bursdag og LMFAO konsert likevel!  YEY! Okei, runder av her jeg, prekast! 
Skrevet: 17.jan.2012 15:23


Heeei!

Er syk jeg så har ikke en dritt å gjøre. Har alle symptomene til kyssesyken så det er jo flotters rett før feiringen av tre bursdager og LMFAO konsert. Skal til legen i morra, satser på at det bare er infulensa!  Har liggi i senga i to dager nå, har vært ute av den kanskje sånn tre ganger, med andre ord, jeg kjeder meg ihjel!!!  Livet mitt akkurat nå!   
Skrevet: 14.jan.2012 22:25


Heey!

I kveld har Sigrid aka Siggi  vært hos meg, vi har ledd og ihjel av spellemann, herregud og mye rart som finnes! Vi likte forresten Lars Vaular sin tale best, den var så fantastisk fin selvom den var litt lang også. Vi har egentlig ikke gjort så mye annet enn det vi, eller, vi har spilt word feud, spist is og sett den nye videoen til 1D.  Ganske spennende kveld ja!  


Fine bilder?  vi vet  


Det her var ihvertfall fint 

Nå ser jeg på danse band kåringa, eneste kåringa jeg syntes er kul. Men håper jeg hørte feil, tror nemlig de sa at det bande som vant hadde 140år erfaring?  Må man ikke hver 140år da?  Ingen av de så såååå gamle ut.. Men ihvertfall, toppel opp for danseband!: Også siden Nicolas hadde så lyst til å bli nevnt på bloggen:   Han svarte meg ikke igår natt, jeg ble kjempe lei meg og slet veldig med å sove.  Håper ikke det skjer igjen!  

- Tonje


 
Skrevet: 13.jan.2012 22:17


Hallaa!  

Var en tur hos Ida i sta, vi har bare chillan, foreldra skulle egentlig være natteravner men så ble det avlyst. De trodde vi hadde sterion på fullt og hadde party og var klare for å buste oss sikkelig men, når de kom hjem satt vi stille ved kjøkken bordet og drakk kaffe, hahaha, partygiirlz!  


En hel rekke med mobil bilder, wii!   Prøvde ut noen effekter i sta på denne babyen: 

                    


Fikk Samsung Galaxy S2  av mamma og pappa på bursdagen min, ble sykt overrasket og glad!  Hadde en dritt gammal Sony Ericsson..  Kan vise mobilen ordentlig en annen gang, nå skal jeg chille videre, blogges ;**<3xD 

- Tonje
Skrevet: 07.jan.2012 18:32


Halla!   Tok noen freshe bilder på skolen på Torsdag, hadde K&H  også har vi et fotoprosjekt som vi jobba med, men tok selvfølgelig litt bilder av oss selv også, det er jo et must!   

Her er de lekre bildene:


søtingene, sina og mona 

 


nerd #1


nerd #2 


Skal lage en tegneserie, det her er Mona, Katrine og Sina sin. Vi skal først tegne også skal vi ta bilder og lage en tegneserie av det, dårlig forklart men tror ikke dere bryr dere så jævlig mye uansett! Kommer til å savne de chille timene på Vestfossen når jeg starter på Videregående, tror det blir stoor forskjell og en sykt slitsomt overgang. Men skal nok overleve!  


 
Skrevet: 07.jan.2012 16:17


Hey!  

Akkurat kommet hjem fra tur med jentene, igår kveld avtalte vi at vi skulle ta en tur ut!  Så da dro vi inn til lavoen her jeg bor. Vi grilla pølser, (noen)  gikk på ski og hadde det kjempe koselig.  Jeg og Sigrid sto får bålet og det vakke lett, tok en evighet før det faktisk ville ta fyr, men ble veldig bra når det tok fyr da :-)


Endelig!!!!


Sigrid - Meg 


Vi drakk ikke noe kakao så den drikker jeg nå, naam! 


Gått noe på ski i år? 

 
Skrevet: 07.jan.2012 00:06


  

På bildet over her er han!  Super hunk, eller hva?    joda, det er han! 
Jonas er en kjempe snill gutt da, morsom er han også og sykt random. Han er også en veldig flink sanger, har en helt vakker stemme som jeg elsker å høre på når jeg er sliten og sitter på skolebussen på vei hjem, vet ikke hva jeg skulle gjort uten den stemmen hans assa...

Og hva kan man si?   Han har jo ikke så verst kropp heller: 

 
WOOW, tenker dere nå!  

Men så må jeg ikke glemme at han ikke er singel da, han har en super søt kjæreste som heter Helene, de to har vært sammen i hele 7måneder nå (!!!)   

 
Blikket Jonas gir til foreldrene sine når han ikke får viljen sin, neida ..
Og tilslutt noen gamle bilder: 


Leirskolen i 7klasse.  Jonas - Joanna - Meg 


Jonas og meg i 8klasse (?)  Så ja!  Det var Jonas Grønbeck alle sammen!   
Skrevet: 06.jan.2012 23:48


Heihei!  

Litt forskinka nyttårs innlegg men det for gå;  GODT NYTTÅR!!!!
Vi hadde en kjempe koselig og morsom dag, alle jentene samlet seg hos Emilie, der vi spiste god mat, danset, lo, snakket og klokken 00:00 gikk vi ut og så på rakettene. Var masse fine raketter, vi hadde ingen selv men vi hadde stjerneskudd, er jo stjerneskudd som er kult da. Alle var missunlig på de stjerneskuddene våres, det vet jeg.

Her er litt bilder:
sigrid - tonje - mona 


ida 

Jævla blogg.no  nekter å laste opp bildene. Laster de opp en annen gang når det funker. Snakkes! 


Skrevet: 04.jan.2012 20:27


Begynner med og si at det var 1.skoledag i dag, altså dagen var ille nok fra før av men neida:Står opp 07:00, trøtt som ..... men kommer meg opp, kommer forsent til skolen og endelig framme på pulten og skal slappe av.  Sovna selvfølgelig og hode datt ned fra armen og jeg fikk vondt i nesa ....... ikke le.

Etter skolen fant jeg og Sigrid ut at vi skulle på Gullskogen, jeg var 100% sikker på at jeg hadde 30kr slik at jeg hadde nok til tog og buss men neida, de  brukte jeg jo opp på is på macern på Mandag, great!   Fikk med meg penger da, 64,40kr  i 1 kroninger, yey!  

Går bort til bussen og når vi endelig er framme ser vi at bussen begynner å kjøre, wtf!   Spurter mot bussen og vinker og endelig stopper han.  Når vi kommer på får vi denne smelt i trynet: ''Så jo ikke ut som dere skulle ut å reise, tusla jo bare bortover''      Ehh... vi spurta som et helvette og vinka??

Så kommer vi til Hokksund, 1t til toget går, ekke så mye å gjøre i Hokksund så da satt vi oss på Mix.  Når vi skulle gå klarer Sigrid og velte søpplekassa (hahaha!!)  jeg ler også går jeg ut og detter rett på rævva, rett foran en gutt, det var jo kjempe gøy. 

Vi har totalt latterkrampe mens vi går bort til toget og når vi skal bestille billetter klarer Sigrid og trykke feil (var kø bak oss..)   men vi fikser på det, får to billetter og går.  Pluttselig roper en dame etter oss og automaten har gitt oss en ekstra billett, joda:  Voksen bilett Hokksund - Vestfossen.   Vi skulle ha barne billett Hokksund - Gullskogen..


Endelig kommer toget, og vi er så heldige at vi får to briter foran oss som snakker i et sett!  Var kjempe koselig! Når toget kommer frem til Gulskogen er det drit glatt og vi bare glir bortover. Kom oss frem til senteret tilslutt da, tok bare veldig lang tid. 


Etterhvert skal vi på Kremmerhuset pga. jeg skal ha en ting der som selvfølgelig var utsolgt, så da går jeg på Søstrene Grene og tingen jeg skulle ha der var også utsolgt........... 

Så vil vi hjem men pappa var forsinka, jeg setter meg ned for å slappe av mens Sigrid skulle se etter noe på Ark. Pluttselig kommer den en hel gjeng med kisnesere og setter seg rundt meg med en haug av unger som løper rundt og skriker. Jeg hadde glemt Ipod koden til Sigrid så den kunne jeg heller ikke høre på musikk på. 

Helt til slutt skal vi på Jordbærpikene for å kjøpe smoothie men gjett hva!   ''Mangoene har desverre ikke blitt levert idag, derfor ingen smoothie''         SERIØST??? 

På veien hjem finner vi ut at vi skal gå på ski, planlegger alt også sier pappa at skiene mine er på loftet og at jeg ikke kommer til å få de frem idag før han har ryddet vekk det som står i veien...  Nå ligger jeg i senga og dør.   
Hatt en kjempe fin dag da!


 


hits