Skrevet: 04.jan.2012 20:27


Begynner med og si at det var 1.skoledag i dag, altså dagen var ille nok fra før av men neida:Står opp 07:00, trøtt som ..... men kommer meg opp, kommer forsent til skolen og endelig framme på pulten og skal slappe av.  Sovna selvfølgelig og hode datt ned fra armen og jeg fikk vondt i nesa ....... ikke le.

Etter skolen fant jeg og Sigrid ut at vi skulle på Gullskogen, jeg var 100% sikker på at jeg hadde 30kr slik at jeg hadde nok til tog og buss men neida, de  brukte jeg jo opp på is på macern på Mandag, great!   Fikk med meg penger da, 64,40kr  i 1 kroninger, yey!  

Går bort til bussen og når vi endelig er framme ser vi at bussen begynner å kjøre, wtf!   Spurter mot bussen og vinker og endelig stopper han.  Når vi kommer på får vi denne smelt i trynet: ''Så jo ikke ut som dere skulle ut å reise, tusla jo bare bortover''      Ehh... vi spurta som et helvette og vinka??

Så kommer vi til Hokksund, 1t til toget går, ekke så mye å gjøre i Hokksund så da satt vi oss på Mix.  Når vi skulle gå klarer Sigrid og velte søpplekassa (hahaha!!)  jeg ler også går jeg ut og detter rett på rævva, rett foran en gutt, det var jo kjempe gøy. 

Vi har totalt latterkrampe mens vi går bort til toget og når vi skal bestille billetter klarer Sigrid og trykke feil (var kø bak oss..)   men vi fikser på det, får to billetter og går.  Pluttselig roper en dame etter oss og automaten har gitt oss en ekstra billett, joda:  Voksen bilett Hokksund - Vestfossen.   Vi skulle ha barne billett Hokksund - Gullskogen..


Endelig kommer toget, og vi er så heldige at vi får to briter foran oss som snakker i et sett!  Var kjempe koselig! Når toget kommer frem til Gulskogen er det drit glatt og vi bare glir bortover. Kom oss frem til senteret tilslutt da, tok bare veldig lang tid. 


Etterhvert skal vi på Kremmerhuset pga. jeg skal ha en ting der som selvfølgelig var utsolgt, så da går jeg på Søstrene Grene og tingen jeg skulle ha der var også utsolgt........... 

Så vil vi hjem men pappa var forsinka, jeg setter meg ned for å slappe av mens Sigrid skulle se etter noe på Ark. Pluttselig kommer den en hel gjeng med kisnesere og setter seg rundt meg med en haug av unger som løper rundt og skriker. Jeg hadde glemt Ipod koden til Sigrid så den kunne jeg heller ikke høre på musikk på. 

Helt til slutt skal vi på Jordbærpikene for å kjøpe smoothie men gjett hva!   ''Mangoene har desverre ikke blitt levert idag, derfor ingen smoothie''         SERIØST??? 

På veien hjem finner vi ut at vi skal gå på ski, planlegger alt også sier pappa at skiene mine er på loftet og at jeg ikke kommer til å få de frem idag før han har ryddet vekk det som står i veien...  Nå ligger jeg i senga og dør.   
Hatt en kjempe fin dag da!


 1 kommentarer på "fin dag"
Kommentarer

nææmen! Du hørtes jo enda mer entusiastisk ute enn hva jeg gjorde på mitt "dagen i dag" innlegg <3

04.jan.2012, kl.20:47 URL: http://kamillabe.blogg.no

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits